Yoga Therapie Centrum
SESSIES

YOGA THERAPIE

De therapeutische werking van elke individuele sessie
is gericht op meer inzicht krijgen
in je eigen actieve rol bij het onderhouden
van een goede gezondheid en welzijn.
Stapsgewijs leer je hoe yoga jou kan helpen
om van binnenuit je balans te herstellen en te houden.

Terugkerende blessures, chronische aandoeningen, overmatige stress, of sombere gevoelens zijn allemaal factoren die onze balans verstoren.
Elke sessie wordt tot in het detail afgestemd op jouw lichaam en jouw situatie op het huidige moment. Alle yoga oefeningen, houdingen en technieken worden met zorg uitgekozen om doelgericht te werken binnen je eigen grenzen, zonder pijn en met voelbare resultaten.

VERVOLG SESSIE

75 minuten   |   € 85,00

Na een intakegesprek waarbij alle belangrijke aspecten doorgenomen worden krijg je een behandelplan met concrete stappen en oefeningen. Dit plan is zo ingericht dat je ernaartoe werkt om zelfstandig balans te vinden en te houden met de oefeningen en technieken die je krijgt tijdens de sessies. Afhankelijk van de frequentie van je sessies kun je kiezen om deze los of in een traject, te boeken.
Naarmate je meer ervaring krijgt en je gezondheid vooruit gaat, zul je merken dat je minder begeleiding nodig hebt. Een losse sessie, zo nu en dan, is voldoende om je oefeningen op te frissen en af te stemmen.

BOEK DEZE SESSIE

* via je momoyoga account op een apart venster


“Some people want it to happen, some wish it would happen,
others make it happen.”

Michael Jordan

START EEN TRAJECT

KORTE SESSIE

60 minuten   |   € 70,00

Er zijn momenten wanneer je even kort een paar oefeningen wilt doornemen en een paar punten onder begeleiding nagaan. Dan kun je kiezen om een korte sessie te boeken om doelgericht hieraan te werken. Ook kun je een korte sessie boeken als je al een tijd bezig bent met je eigen traject en alleen behoefte hebt aan een tussentijdse check-up. Of als je behoefte hebt aan een diepe ontspanningssessie.
Deze sessies zijn uitsluitend gericht op de oefeningen en technieken zelf en zijn geen vervanging van een standaard sessie.

BOEK DEZE SESSIE

* via je momoyoga account op een apart venster

INTENSIEVE SESSIE

90 minuten   |   € 95,00

Een intensieve sessie biedt je de mogelijkheid om extra tijd te reserveren voor de momenten waar je extra aandacht nodig hebt. Door deze ruimte te nemen, kun je tijdens de sessie breder en dieper gaan zodat je daarna op een effectieve manier vervolgstappen kan zetten.
Een andere goede reden voor een intensieve sessie is als je de behoefte hebt aan een extra lange ontspanning aan het einde van de sessie.
Soms is ‘rust’ alles wat je nodig hebt om verder te gaan ;-)

BOEK DEZE SESSIE

* via je momoyoga account op een apart venster

CLINICS
YOGA THERAPIE
In kleine groepen van 4 tot 6 deelnemers
onder andere:

Yoga en Knieklachten | 3-daagse clinic

Yoga en Hormonen | 3-daagse cursus

Yoga en Rugklachten | 6-daagse clinic

Yoga en Stress | 6-daagse clinic

 

COMPLEET AANBOD