Yoga Therapie Centrum

YOGA LESSEN

SFEERVOL & VERTROUWD

Aanbod huidige lessen

 

Vanuit ontspanning komt balans, en vanuit balans komt kracht

VIP LES

10 lessen   |   € 720,00

Yoga Therapie Centrum

Oude yoga leraren benadrukten het belang van onverdeelde aandacht bij elke yoga ervaring. Zo werd yoga oorspronkelijk gegeven: op individuele basis. De behoeften van de student en het persoonlijke proces stonden centraal bij het overbrengen van yoga kennis- en technieken.
Een privé les opent de deuren om de practice van yoga te starten, te vernieuwen ofwel te verdiepen. Het karakter van deze sessies maakt het tevens mogelijk om yoga te beoefenen als er (tijdelijk) sprake is van een blessure of aandoening.

De les wordt volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen op dat moment. Tijdens de les is er ruimte en tijd om alternatieven voor houdingen uit te testen. Alles wat je tijdens deze privé lessen leert krijg je toegestuurd en daarmee kun je zelfstandig aan een consistente practice werken.

VIP KAART

 

Ruimte voor persoonlijke aandacht

Reserveer je plek

DUO LES

10 lessen   |   € 375,00 p/p

Yoga Therapie Centrum

Mooie momenten met vrienden delen voelt nog rijker omdat je het samen doet.
Deze duo les biedt een vertrouwd moment om samen te oefenen, met ruimte om vragen te stellen en te leren maar vooral ook om diep te ontspannen.
Alle aandacht wordt op jullie twee gericht en de les wordt inhoudelijk afgestemd op jullie wensen. De houdingen en oefeningen die we tijdens de les doen, krijg je toegestuurd om de rest van de week zelfstandig te oefenen.

DUO KAART

KOMEN JULLIE SAMEN?

Heb je iemand in gedachten met wie je deze duo les zou willen doen?
Je bent welkom om samen de sfeer in de studio te komen proeven!

DUO PROEFLES

KOMEN JULLIE SAMEN?<br>

GROEPSLES

10 lessen   |   € 165,00
incl. privé sessie |   € 205,00

Yoga Therapie Centrum

Yoga groepslessen met veel mensen in een ruimte zijn lang niet voor iedereen de beste keuze. Het is bijna onmogelijk om iedereen in de gaten te houden en het risico van een blessure tijdens zo’n yogales wordt vaak onderschat. Als je niet veel ervaring hebt met yoga dan is de juiste informatie en toezicht belangrijk om de houdingen veilig te houden. Vanuit hier is het idee ontstaan van een groepsles met een beperkt aantal deelnemers (4 tot 6)  zodat er veel ruimte blijft voor persoonlijke aandacht. De les begint op het moment dat je de zaal binnenkomt en de rust inademt. Je mat ligt klaar met alle props die tijdens de les gebruikt worden. Alles wordt tot in het kleinste detail verzorgd. Het enige wat je verder nodig hebt is de intentie om aandacht aan jezelf te geven.

Deze les is zeer geschikt voor beginners die yoga willen verkennen, maar ook voor mensen die al een tijd yoga doen en verdieping zoeken in een veilige omgeving.

MEER INFO

CADEAUBON

Geef het cadeau van yoga door

 

MEER INFO