Yoga Therapie Centrum

MASTERCLASS
THEMATISCHE SESSIES

Multidimensionele thema’s staan centraal bij deze groep sessies. De integratie van verschillende aspecten met elkaar laat je de zuivere kern van yoga proeven: De verbinding ontdekken tussen al onze verschillende lagen en vanuit een eenheid voelen en zijn.

De sessies zijn voor iedereen toegankelijk. Ervaring met yoga is niet nodig en een soepel lichaam is geen vereiste.
Met dynamische én verstilde houdingen, oefen je met aanwezig zijn op het moment. Je versterkt langzamerhand de verbinding met jezelf. Dat neem je overal mee.

De sessie begint op het moment dat je plaats neemt op de mat en met kleine stappen de aandacht naar binnen keert. In stilte, zonder afleidingen en op jouw eigen tempo. Na een kwartier gaat de deur dicht en je krijgt de eerste instructies voor de oefeningen die speciaal uitgekozen zijn voor de thema van de sessie. Bij deze oefeningen krijg je uitgebreide informatie, inclusief mogelijke opties en alternatieven die goed bij je lichaam passen.

 

 

OCHTEND & AVOND

ZONDAGOCHTEND VAN 9:15 TOT 11:00
WOENSDAGAVOND VAN 20:00 TOT 21:45ZIE KALENDER

RESERVEER OP TIJD

Ruimte om je heen en persoonlijke aandacht geven deze sessies dat bijzondere karakter en unieke sfeer. Maar dat betekent ook dat het aantal deelnemers beperkt blijft. Gebruik het formulier om jouw gegevens achter te laten en check je mailbox voor een bevestiging. Zodra de beschikbaarheid gecheckt wordt, krijg je een e-mail om de reservering definitief te maken.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

→ 100 minuten les + thee na afloop
→ digitale handout met oefeningen
→ toegang tot audio opnames

ZIE TARIEVEN

Met ruimte voor individuele aandacht, kennis over anatomie en een ruime ervaring op de yogamat, help ik je de verbinding met jezelf te versterken.
Na deze sessie, neem je de ontspanning en het vitaal gevoel met je mee.

Masterclass
op locatie
of met een eigen groep?

dat kan ook!
Stuur een bericht