Yoga Therapie Centrum
SESSIES

YOGA THERAPIE

De therapeutische werking van elke individuele sessie
is gericht op meer inzicht krijgen
in je eigen actieve rol bij het onderhouden
van een goede gezondheid en welzijn.
Stapsgewijs leer je hoe yoga jou kan helpen
om van binnenuit je balans te herstellen en te houden.

SOLO SESSIE

90 minuten   |   75 minuten   |   60 minuten

De keuze voor een van deze sessies is afhankelijk van je behoeften en doelen. Wat onveranderd blijft is de aanpak. Elke sessie wordt tot in het detail afgestemd met wat je nodig hebt op dat moment. Naast de lange termijn doelen besteden we ruime aandacht aan hoe je je op het moment zelf voelt. Zo leer je op een dynamische manier de juiste keuzes te maken om met balans vooruit te gaan.
Afhankelijk van je wensen, bespreken we de frequentie en lengte van de sessies. Met overzichtelijke hand-outs blijf je tussen de sessies door, zelfstandig oefenen om yoga te integreren op je eigen ritme.

Ik wil meer weten


“Some people want it to happen, some wish it would happen,
others make it happen.”

Michael Jordan

DUO SESSIE

los | traject

Yoga Therapie Centrum

Een sessie met je favoriete yogi voelt extra veilig en vertrouwd. Een bijzonder moment om samen te delen, gericht oefeningen en technieken leren, opties ontdekken die voor jullie werken en ruimte om vragen te stellen. Elke sessie wordt afgerond met een diepe ontspanning en een kopje thee.
Alle aandacht wordt op jullie twee gericht en de sessie wordt inhoudelijk afgestemd op jullie wensen en behoeftes.

Ik wil meer weten

CLINIC
MASTERCLASS

thematische sessies

  • vertrouwde sfeer
  • persoonlijke aandacht
  • gerichte oefeningen

SAMEN SESSIE

kleine groep

Een samen sessie is zeer geschikt voor mensen die op een veilige manier yoga willen verkennen. Soms heb je extra aandacht nodig vanwege specifieke klachten, ongemak of aandoeningen.  In dit geval is een standaard yogales niet altijd de meest ideale keuze.
Tijdens deze semi-privé sessies krijg je informatie die gerelateerd is aan wat bij jou speelt en persoonlijk advies om de houdingen op een veilige manier uit te voeren.
Regelmatig worden groep sessies aangeboden die speciaal samengesteld zijn rondom een centrale thema. Op deze pagina kun je meer hierover lezen.
Persoonlijke aandacht staat centraal en alles wordt tot in het kleinste detail verzorgd. Je schone mat ligt klaar met alle props die tijdens de les gebruikt worden. De sessie begint op het moment dat je binnenkomt en de rust inademt.  Het enige wat je verder nodig hebt is de intentie om aandacht aan jezelf te geven.

Wil je een yoga sessie organiseren met een eigen groep mensen? Dat is ook mogelijk. De groep wordt door jou samengesteld en je wensen voor een specifiek onderwerp, yoga stijl en andere voorkeuren worden inhoudelijk verwerkt in de sessie.

Ik wil meer weten

JE EIGEN TRAJECT...

Meerdere sessies gebundeld
in één traject dat bij je past.
Afhankelijk van je wensen en behoeften
kun je kiezen tussen een
verken-, vervolg- of verdiep traject.

 

ZIE TRAJECTEN