Yoga Therapie Centrum
YOGA & WELZIJN

Yoga heeft een therapeutisch effect door een integratie van top-down en bottom-up processen die bi-directionele communicatie tussen de hersenen en het lichaam vergemakkelijken.

Lichamelijke, mentale of emotionele klachten kunnen onze balans verstoren.
Yoga zorgt voor verzachting en herstel door eenvoudige bewegingen te combineren met gerichte ademhalingstechnieken. Deze verbinding blijft door alle lagen heen werken terwijl je leert versterken wat zwak is en versoepelen wat nog te strak zit.

INVESTEER IN JEZELF

De persoonlijke benadering van yoga therapie biedt jou ondersteuning op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Tijdens een uniek proces leer je werken aan duurzame vitaliteit en optimale gezondheid.

AANBOD SESSIES

optimale energie

vitaliteit   |   ontspanning

Yoga therapie helpt bij:

→ Slapeloosheid

→ Geheugen problemen

→ Chronische vermoeidheid

→ Stress & Burn-out

→ Rusteloosheid

→ Paniek aanvallen

→ Chronische vage pijn

→ Revalidatie periode

→ Long Covid

→ Hyperventilatie

→ COPD

→ Asthma

Yoga therapie, waarom nu?

De wereld waarin we leven lijkt sneller en sneller te gaan. We worden continu gevoed door een oneindige stroom van informatie die 24/7 beschikbaar is via onze mobiele apparaten. We worden geplaagd door te veel prikkels van buitenaf en krijgen amper de kans om onze eigen signalen op te vangen. We raken uit balans, krijgen klachten en als we door blijven gaan worden we uiteindelijk ziek.
De manier hoe we met klachten en ziektes omgaan is alles behalve duurzaam. We willen de quick-fix om niets te missen van dat snelle leven. We vergeten vaak dat we veel meer zijn dan alleen lichaam. Yoga stimuleert ons lichaamsbewustzijn en het contact met ons eigen lichaam zodat we op tijd reageren op de signalen die ons helpen gezond en in balans te blijven.
Spreekt je dit aan?

ONTDEK JE EIGEN KRACHT

met yoga therapie

  • → laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk
  • → aanvulling van reguliere zorgtrajecten
  • → ondersteuning van revalidatie processen
  • → verlichting van chronische aandoeningen