Yoga Therapie CentrumBALANS & VITALITEIT

Het positieve effect van yoga op gezondheid en welzijn zorgt voor een duurzame balans die van binnenuit ontstaat.

Er zijn momenten wanneer onze balans verstoord wordt door lichamelijke, mentale of emotionele klachten. Yoga zorgt voor verzachtende en genezende resultaten door eenvoudige bewegingen te combineren met gerichte ademhalingstechnieken. Je leert kracht en flexibiliteit in de juiste verhouding te brengen door zwakke plekken te versterken en strakke plekken te versoepelen.
Door alle lagen heen…

HERKENBAAR?

Check de lijst hieronder

balans & vitaliteit

energie   |   harmonie

Yoga therapie helpt bij:

→ Stabiliteit & Balans

→ Zelfvertrouwen

→ Stemmingswisseling

→ Prikkelbaarheid

→ Overbezorgdheid

→ Somberheid

→ Persoonlijke ontwikkeling

→ Steun & Motivatie

→ Coaching trajecten

Hoe zou het zijn als je je krachtiger, rustiger en aanweziger zou voelen…

Je bent gedreven, doelgericht en succesvol. Je hebt het druk en komt niet altijd toe aan gezonde beweging en ontspanning. De effecten op je lichaam begin je steeds sterker te voelen. Vaak uitgeput en afgeleid, een rug die protesteert en misschien ook gewrichten die progressief stijver worden.

Is yoga iets voor jou?

Je hebt goede dingen gehoord over yoga, maar je twijfelt. Je hebt bruikbare, tastbare resultaten nodig, geen new age hocus pocus, en je wilt je tijd zeker niet verspillen. Met yoga therapie heb je iemand die het je zo gemakkelijk mogelijk maakt om snel positieve verandering te zien door de oefeningen af te stemmen op jouw schema, behoeften en doelen. Je leert kracht, balans en rust op alle lagen van jezelf te creëren, zodat je meer aanwezig en verbonden voelt. De resultaten zijn concreet, je bent scherper en efficiënter met je dagelijkse bezigheden. Maar belangrijker nog: je ervaart hoe het is om vol te genieten van elk moment.

 

Gun jezelf dat moment van onverdeelde aandacht om naar binnen te duiken, in je centrum te landen en de verbinding met je eigen kracht te versterken

KENNIS MAKEN?