Yoga Therapie Centrum

WORKSHOPS

Leren is ervaring.
Al het andere is slechts informatie.

Het scala aan workshops dat aangeboden worden is heel breed met thema’s die variëren van ‘Yoga voor Beginners’ tot meer specifieke onderwerpen als ‘Yoga en Neuroplasticiteit’. Het gemeenschappelijke karakter van alle workshops is hoe de informatie gestructureerd en overgedragen wordt. Het afwisselen van theorie en praktijk stimuleert het opnemen van de kennis over de hele breedte zodat je daarna zelf de diepte in kan duiken.

3-delige workshop
ONTDEKT MEDITATIE

ONTDEKT MEDITATIE

3-delige workshop

Tijdens deze middagworkshop maak je kennis met de basis van meditatie. Je krijgt achtergrond informatie en leert de praktische aspecten van een paar meditatietechnieken. Op deze manier kun je alvast proeven wat goed bij je past en wat voor effect dat heeft. De middag ronden we af met een diepe meditatieve ontspanning.
Als je na deze workshop verder wil verdiepen in meditatie dan kun je meedoen met de 6-delige cursus.

INFO AANVRAGEN
middag workshop
SHABBATSANA

SHABBATSANA

middag workshop | €35,00
zaterdag 14.30 - 17.00

Pauzeren en tot rust komen is waar Shabbat en Savasana elkaar ontmoeten.
Maak ruimte in je agenda en gun jezelf deze mini-sabbatical middag met een klein groepje.
Yin Yoga, Restorative houdingen & Yoga Nidra zorgen tijdens deze middag dat je in een totale diepe ontspanning komt.
Een ontspannen lichaam, een heldere geest en een opgeruimd gevoel.

RESERVEER JE PLEK
2-delige workshop
FASCIA WONDER

FASCIA WONDER

2-delige workshop

Iedereen weet wat spieren en botten zijn maar weinig mensen hebben van 'fascia' gehoord. Best raar als je bedenkt dat bijna de helft van ons lichaam uit fascia bestaat! Tijdens deze workshop krijg je naast boeiende en nuttige informatie ook uitleg over diverse oefeningen en technieken om je fascia jong en gezond te houden. Maak kennis met je grootste sensorisch orgaan!

INFO AANVRAGEN
2-delige workshop
STORY-TELLING

STORY-TELLING

2-delige workshop

Deze workshop is voor yoga therapeuten (en trainees) die meer willen weten over het proces van een intake en het belang van 'Story-telling' die vanaf dat moment start. Naast de informatieve aspecten en wetenschappelijke studies is er ruimte om te oefenen zodat je deze praktische tools meteen kan toepassen bij je werk als therapeut.

INFO AANVRAGEN

VOLGENDE SHABBATSANA
DOE JE MEE?


MEER INFO

Boeking