Yoga Therapie Centrum
SESSIES

Geef jezelf een moment
van onverdeelde aandacht

Elke sessie wordt tot in het detail afgestemd op jouw lichaam en jouw situatie op het huidige moment. Alle yoga oefeningen, houdingen en technieken worden met zorg uitgekozen om doelgericht te werken binnen je eigen grenzen, zonder pijn en met voelbare resultaten.

VERVOLG SESSIE

fine-tune  |  75 minuten

 

Na een intakegesprek waarbij alle belangrijke aspecten doorgenomen worden, krijg je een behandelplan met concrete stappen en oefeningen. Dit plan is zo ingericht dat je ernaartoe werkt om zelfstandig balans te vinden en te houden met de oefeningen en technieken die je krijgt tijdens de sessies. Afhankelijk van de frequentie van je sessies kun je kiezen om deze los of in een traject, te boeken.
Naarmate je meer ervaring krijgt en je gezondheid vooruit gaat, zul je merken dat je minder begeleiding nodig hebt. Een losse sessie, zo nu en dan, is voldoende om je oefeningen op te frissen en af te stemmen.

Duik in je kern, proef de rust die op je wacht

 

VERDIEP SESSIE

all-round  |  90 minuten

 

Deze lange sessie biedt je de mogelijkheid om meer tijd te besteden daar waar je extra aandacht nodig hebt. Door deze ruimte te nemen, kun je tijdens de sessie breder en dieper gaan zodat je daarna op een effectieve manier vervolgstappen kan zetten.
Een andere goede reden om extra lange tijd te nemen is de uitgebreide ontspanning aan het einde van de sessie.
Vaak is ‘rust’ alles wat je nodig hebt om verder te gaan.

ONLINE SESSIE

Met deze online sessie krijg je om in je eigen ruimte en op je eigen yogamat de sessie te volgen. Geen files, geen extra tijd en energie om te reizen maar nog belangrijker: je blijft na de sessie in je eigen rust, even geen prikkels van buiten.
Tijdens deze sessie besteden we aandacht aan wat er op dat moment speelt. We doen samen de oefeningen die erbij passen en sluiten af met een diepe ontspanning. Je blijft zo lang liggen op je eigen mat als je dat fijn vindt.

ONLINE SESSIE

 

VERKEN SESSIE

check-up  |  60 minuten

 

Na het voltooien van een traject heb je genoeg materiaal om zelfstandig verder te oefenen maar er zijn momenten wanneer je iets extra’s nodig hebt, de behoefte hebt voor een check-up of er toe bent aan een ontspanningssessie.

Investeer in jezelf


“Some people want it to happen,
some wish it would happen,
others make it happen.”

Michael Jordan

KIES JE TRAJECT