Yoga Therapie Centrum


YOGA SESSIES

Geef jezelf een moment
van onverdeelde aandacht

De therapeutische werking van elke individuele sessie
is gericht op meer inzicht krijgen
in je eigen actieve rol bij het onderhouden
van een goede gezondheid en welzijn.
Stapsgewijs leer je hoe yoga jou kan helpen
om van binnenuit je balans te herstellen en te houden.

VERVOLG SESSIE

fine-tune  |  75 minuten

 

Na een intakegesprek waarbij alle belangrijke aspecten doorgenomen worden, krijg je een behandelplan met concrete stappen en oefeningen. Dit plan is zo ingericht dat je ernaartoe werkt om zelfstandig balans te vinden en te houden met de oefeningen en technieken die je krijgt tijdens de sessies. Afhankelijk van de frequentie van je sessies kun je kiezen om deze los of in een traject, te boeken.
Naarmate je meer ervaring krijgt en je gezondheid vooruit gaat, zul je merken dat je minder begeleiding nodig hebt. Een losse sessie, zo nu en dan, is voldoende om je oefeningen op te frissen en af te stemmen.

BOEK SESSIE

Duik in je kern, proef de rust die op je wacht

 

VERDIEP SESSIE

all-round  |  90 minuten

 

Deze lange sessie biedt je de mogelijkheid om meer tijd te besteden daar waar je extra aandacht nodig hebt. Door deze ruimte te nemen, kun je tijdens de sessie breder en dieper gaan zodat je daarna op een effectieve manier vervolgstappen kan zetten.
Een andere goede reden om extra lange tijd te nemen is de uitgebreide ontspanning aan het einde van de sessie.
Vaak is ‘rust’ alles wat je nodig hebt om verder te gaan.

BOEK SESSIE

ONLINE SESSIE

Met deze online sessie krijg je om in je eigen ruimte en op je eigen yogamat de sessie te volgen. Geen files, geen extra tijd en energie om te reizen maar nog belangrijker: je blijft na de sessie in je eigen rust, even geen prikkels van buiten.
Tijdens deze sessie besteden we aandacht aan wat er op dat moment speelt. We doen samen de oefeningen die erbij passen en sluiten af met een diepe ontspanning. Je blijft zo lang liggen op je eigen mat als je dat fijn vindt.

BOEK SESSIE

ONLINE SESSIE

 

VERKEN SESSIE

check-up  |  60 minuten

 

Na het voltooien van een traject heb je genoeg materiaal om zelfstandig verder te oefenen maar er zijn momenten wanneer je iets extra’s nodig hebt, de behoefte hebt voor een check-up of er toe bent aan een ontspanningssessie.
Een verken sessie is ook bedoeld voor als je doorverwezen wordt door je fysiotherapeut met specifieke stretches en/of oefeningen die je onder begeleiding verder tot in het detail afstemt.

BOEK SESSIE  

Investeer in jezelf


“Some people want it to happen,
some wish it would happen,
others make it happen.”

Michael Jordan

KIES JE TRAJECT