Yoga Therapie Centrum

AANBOD

OP MAAT

Naast het verkennen van een aanpak die bij je past, kijken we samen hoe je dit kan integreren om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien en ontwikkelen.

SESSIES & TRAJECTEN

solo  |  duo  |  samen

Yoga Therapie Centrum

Het uitgangspunt van elke sessie is de persoon als een integraal geheel. Dat betekent dat naast je huidige fysieke en mentale conditie andere aspecten zoals gezondheidsgeschiedenis, levensstijl, geloofssysteem en eigen voorkeuren meegenomen worden in de aanpak. Een precieze afstemming zorgt voor effectieve en concrete resultaten. Gelijk na de eerste sessie ervaar je wat de kracht van yoga therapie is.

Tijdens de sessies worden er geen protocollen gevolgd. Elk mens is anders en elk moment vraagt een frisse benadering. De belangrijkste voorwaarde bij alle sessies is om pijnvrij te werken.
Afhankelijk van je wensen en doelen kun je kiezen om een traject te volgen

ZIE SESSIES   ZIE TRAJECTEN

ORIËNTATIEGESPREK

Ontdek wat yoga therapie voor jou kan betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK

CLINICS

therapeutisch  |  interdisciplinair

Yoga Therapie Centrum

Bij specifieke klachten en/of aandoeningen kun je een clinic kiezen waarbij gerichte yoga therapie oefeningen aangeboden worden. De clinics kun je individueel volgen of samen met 1 of maximaal 2 andere deelnemers.

Afhankelijk van de thema van de clinic leer je tijdens 3 tot 6 sessies hoe yoga therapie jou kan helpen om zelf aan je gezondheid en welzijn te werken. Na elke sessie krijg je alle oefeningen mee in een praktische hand-out om tussen de sessies door, thuis te blijven oefenen. Na afloop van de clinic heb je een map vol handige yoga houdingen en technieken waar je al vertrouwd mee bent. Met deze sterke basis kun je later op elk moment een (korte) sessie inplannen als je er weer behoefte aan heb.

ZIE CLINICS

YOGA OP DE WERKVLOER
afstemming & integratie

stuur een bericht voor meer informatie

WORKSHOPS

particulier  |  corporate

Yoga Therapie Centrum

Naast de terugkerende workshops worden er regelmatig workshops aangeboden met actuele thema’s.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden deze workshops in de studio gegeven of op locatie.

Wil je op je werk iets organiseren? Je kan kiezen uit de standard thema’s die afgestemd zijn voor op de werkvloer of informeren naar een volledig ‘taylor-made’ workshop.
Zoek contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

ZIE WORKSHOPS

TIJD VOOR JEZELF...

Word voor een moment
het centrum
van onverdeelde aandacht

 

 

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK