Yoga Therapie CentrumYOGA THERAPIE

BALANS VAN BINNENUIT

EEUWENOUD & ACTUEEL

Oefeningen en technieken waarbij
de oude wijsheid van yoga gecombineerd wordt
met huidige kennis en
toegepast op alledaagse situaties.
Het positieve effect op gezondheid en welzijn
zorgt voor een duurzame balans
die van binnenuit ontstaat.

DE ONTMOETING START WAAR JE NU BENT

STAP VOOR STAP

neem ik je mee op reis, om de balans en de rust in jezelf te leren herstellen én houden

SESSIES

solo  |  duo  |  samen

Yoga Therapie Centrum

Het uitgangspunt van elke yoga therapie sessie is de persoon als een integraal geheel. Dat betekent dat naast je huidige fysieke en mentale conditie andere aspecten zoals gezondheidsgeschiedenis, levensstijl, geloofssysteem en eigen voorkeuren meegenomen worden in de aanpak. Een precieze afstemming zorgt voor effectieve en concrete resultaten. Gelijk na de eerste sessie ervaar je wat de kracht van yoga therapie is.

Tijdens de sessies worden er geen protocollen gevolgd. Elk mens is anders en elk moment vraagt een frisse benadering. De belangrijkste voorwaarde bij alle sessies is om pijnvrij te werken.
De sessies variëren qua lengte: van 60, 75 of 90 minuten. Dit is afhankelijk van de fase in het traject en van de eigen wensen en omstandigheden.

ZIE AANBOD

ORIËNTATIEGESPREK

Ontdek wat yoga therapie voor jou kan betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK

CLINICS

therapeutisch  |  interdisciplinair

Yoga Therapie Centrum

Bij specifieke klachten en/of aandoeningen kun je een clinic volgen om met gerichte yoga therapie oefeningen aan je gezondheid te werken. De clinics worden gehouden met kleine groepen (maximaal 4 deelnemers). Wil je liever een clinic individueel volgen? Dat kan ook!

Afhankelijk van de thema van de clinic leer je tijdens 3 tot 6 sessies hoe yoga therapie jou kan helpen om zelfstandig aan je gezondheid en welzijn te werken. Na elke sessie krijg je alle oefeningen mee in een praktische hand-out om tussen de sessies door, thuis te blijven oefenen. Na afloop van de clinic heb je een map vol handige yoga houdingen en technieken waar je al vertrouwd mee bent. Met deze sterke basis kun je later op elk moment een (korte) sessie inplannen als je er weer behoefte aan heb.

ZIE AANBOD

YOGA OP DE WERKVLOER
afstemming & integratie

stuur een bericht voor meer informatie

WORKSHOPS

particulier  |  corporate

Yoga Therapie Centrum

Naast de terugkerende workshops worden er regelmatig workshops georganiseerd rond actuele thema’s.
Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden deze workshops in de studio gegeven of op locatie.

Wil je op je werk een yoga workshop organiseren? Je kan kiezen uit de standard thema’s die afgestemd zijn voor op de werkvloer of informeren naar een workshop ‘op maat’.
Zoek contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

ZIE AANBOD

TIJD VOOR JEZELF...

Word voor een moment
het centrum
van onverdeelde aandacht

 

 

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK