Yoga Therapie CentrumYOGA THERAPIE

BALANS VAN BINNENUIT

EEUWENOUD & ACTUEEL

Oefeningen en technieken waarbij
de oude wijsheid van yoga gecombineerd wordt
met huidige kennis en
toegepast op alledaagse situaties.
Het positieve effect op gezondheid en welzijn
zorgt voor een duurzame balans
die van binnenuit ontstaat.

SESSIES

compact  |  vervolg  |  lang

Yoga Therapie Centrum

Het uitgangspunt van elke yoga therapie sessie is de persoon als een integraal geheel. Dat betekent dat naast je huidige fysieke en mentale conditie andere aspecten zoals gezondheidsgeschiedenis, levensstijl, geloofssysteem en eigen voorkeuren meegenomen worden in de aanpak. Een precieze afstemming zorgt voor effectieve en concrete resultaten. Gelijk na de eerste sessie ervaar je wat de kracht van yoga therapie is.

Tijdens de sessies worden er geen protocollen gevolgd. Elk mens is anders en elk moment vraagt een frisse benadering. De belangrijkste voorwaarde bij alle sessies is om pijnvrij te werken.
De sessies variëren qua lengte: van 60, 75 of 90 minuten. Dit is afhankelijk van de fase in het traject en van de eigen wensen en omstandigheden.

ZIE AANBOD

ORIËNTATIEGESPREK

Ontdek wat yoga therapie voor jou kan betekenen.

MAAK EEN AFSPRAAK

TRAJECTEN

 start  |  vervolg  |  intensief

Yoga Therapie Centrum

Bij de integrale aanpak van yoga therapie wordt rekening gehouden met alle dimensies en lagen van de persoon. Het proces start bij een uitgebreid intakegesprek dat vervolgd wordt door een aantal sessies. Op een progressieve manier worden verschillende oefeningen en technieken geïntroduceerd om stap voor stap deze elementen ‘eigen’ te maken. Het idee achter zo’n traject is om de kracht in jezelf te herontdekken en op een zelfstandige manier je balans telkens opnieuw te vinden en te houden.

Het aantal sessies per traject sluit aan bij de verschillende fases van het individuele proces en van de frequentie waarmee de sessies gehouden worden.

ZIE AANBOD

CLINICS

 1:1  |  1:2  |  1:3

Yoga Therapie Centrum

Bij specifieke klachten en/of aandoeningen kun je een clinic kiezen waarbij gerichte yoga therapie oefeningen aangeboden worden. De clinics kun je individueel volgen of samen met 1 of maximaal 2 andere deelnemers.

Afhankelijk van de thema van de clinic leer je tijdens 3 tot 6 sessies hoe yoga therapie jou kan helpen om zelf aan je gezondheid en welzijn te werken. Na elke sessie krijg je alle oefeningen mee in een praktische hand-out om tussen de sessies door, thuis te blijven oefenen. Na afloop van de clinic heb je een map vol handige yoga houdingen en technieken waar je al vertrouwd mee bent. Met deze sterke basis kun je later op elk moment een (korte) sessie inplannen als je er weer behoefte aan heb.

ZIE AANBOD

TIJD VOOR JEZELF...

Word voor een moment
het centrum
van onverdeelde aandacht

 

 

 

 

 

MAAK EEN AFSPRAAK
Boeking