Yoga Therapie Centrum
TRAJECTEN

YOGA THERAPIE

Als er scheuren in de fundering zijn,
heb je twee keuzes:
de scheuren vullen met liefde en zorg
of uiteenvallen…

Wat zou jij kiezen?

(Sagar Davani)

JOUW TRAJECT

Naast de mogelijkheid om sessies los te boeken kun je kiezen uit verschillende trajecten waarbij je een aantal sessies met elkaar kan combineren.
Het traject dat je kiest, afhankelijk van de fase en de frequentie van je sessies, kun je zelf invullen met sessies van verschillende lengte.
Op deze manier is het mogelijk om binnen een traject, korte check-up sessies met extra lange sessies af te wisselen.

VERKEN TRAJECT

intake 90 minuten  +   3 x 75 minuten sessie

Dit start traject bestaat uit vier sessies waarvan de eerste een uitgebreid intakegesprek is. Tijdens de tweede sessie ga je alvast oefenen met houdingen en bewegingen op de mat om te ervaren wat goed bij je past.  Op basis van deze twee sessies wordt een persoonlijke serie samengesteld met specifieke oefeningen die we tijdens de derde sessie samen doornemen. Hierna ga je met behulp van handouts zelfstandig oefenen. Bij de laatste sessie van dit traject volgt op basis van je vragen en ervaringen een laatste afstemming.

Na een start traject heb je een solide basis om verder zelfstandig aan de slag te gaan. Afhankelijk van de behoeften is het mogelijk om het begeleiden van het proces aan te vullen met extra sessies, los of gecombineerd in een traject.

BOEK TRAJECT

Goede zorg begint
bij jezelf

Lees meer over de sessies

VERVOLG TRAJECT

6 x 75 minuten sessie

Na een basis traject heb je soms meer sessies nodig om onder begeleiding verder te gaan. Je kan kiezen voor losse sessies of voor dit traject waarbij je 6 individuele sessies van 75 minuten krijgt.
Afhankelijk van wat je nodig hebt kan de frequentie van de sessies wekelijks zijn, om de week of zelfs een keer per maand.

De oefeningen worden telkens aangevuld en afgestemd op je behoeften. Met de nieuwe handouts kun je tussen de sessies door, zelfstandig  blijven oefenen.

BOEK TRAJECT

Keuze bespreken?

maak een bel afspraak
 
je wordt binnen 72 uur gebeld

VERDIEP TRAJECT

6 x 90 minuten sessie

Bij dit traject krijg je sessies van 90 minuten en hiermee extra tijd om te verdiepen of een lange diepe ontspanning te ervaren. De frequentie van de sessies wordt afgestemd op jouw doelen, wensen en behoeften. Wekelijks, om de week of maandelijks.

Met handige handouts kun je tussen de sessies door zelfstandig blijven oefenen.

BOEK TRAJECT

HYBRIDE TRAJECT

5 x online 60′ sessie + 1 x vervolg sessie 90′

Bij dit traject is het mogelijk om de sessies vanuit je eigen ruimte te volgen, ideaal als je verder weg woont of minder mobiel bent. Een van de zes sessies is een live sessie waarbij we focussen op eventuele details die verder afgestemd kunnen worden en daarnaast de tijd te nemen om een vervolg te bespreken.

BOEK TRAJECT· · · · AFSPRAAK MAKEN


Algemene voorwaarden    |    Privacy statement   |    Cookiesverklaring