Yoga Therapie Centrum
TRAJECTEN

YOGA THERAPIE

Als er scheuren in de fundering zijn,
heb je twee keuzes:
de scheuren vullen met liefde en zorg
of uiteenvallen…

Wat zou jij kiezen?

(Sagar Davani)

Naast de mogelijkheid om sessies los te boeken kun je kiezen uit verschillende trajecten waarbij je een aantal sessies met elkaar kan combineren.
Het traject dat je kiest, afhankelijk van de fase en de frequentie van je sessies, kun je zelf invullen met sessies van verschillende lengte.
Op deze manier is het mogelijk om binnen een traject, korte check-up sessies met extra lange sessies af te wisselen.

START TRAJECT

Vanaf 25 credits

Een Start Traject bestaat uit vier sessies. De eerste is een uitgebreid intakegesprek en bij de tweede oefenen we met verschillende houdingen en bewegingen waarbij je lichaam en motoriek centraal staan. Op basis van deze twee sessies wordt een eerste serie met specifieke oefeningen voor jou samengesteld. Tijdens de derde sessie oefenen we deze hele serie samen. Tussen deze en de laatste sessie ga je met behulp van handouts zelfstandig oefenen. Bij de laatste sessie van dit traject nemen we de hele serie nogmaals door en op basis van je vragen, ervaringen en resultaten volgt een laatste afstemming.

Na een start traject heb je een solide basis om verder zelfstandig aan de slag te gaan. Afhankelijk van de behoeften is het mogelijk om het begeleiden van het proces aan te vullen met extra sessies, los of gecombineerd in een traject.

KIES JE PAS

Goede zorg begint
bij jezelf

Lees meer over de sessies

VERVOLG TRAJECT

12 – 60 credits

Als je af en toe de oefeningen onder begeleiding wilt doen dan kun je kiezen om dit traject te nemen in plaats van losse sessies. De flexibiliteit binnen dit traject is groot doordat je verschillende keuzes krijgt bij het samenstellen van de sessies.

Afhankelijk van het aantal credits kun je kiezen uit een combinatie van korte-, vervolg- en intensieve sessies.

KIES JE PAS

Keuze bespreken?

maak een bel afspraak
 
je wordt binnen 72 uur gebeld

INTENSIEF TRAJECT

40 – 60 credits

Het verschil tussen dit traject en een Vervolg Traject ligt in de frequentie en karakter van je sessies. Je zou voor dit traject kunnen kiezen als je wekelijks, of om de week, een sessie neemt.
Een andere mogelijkheid is dat je al een solide eigen practice hebt en behoefte  hebt aan een check-up zo nu en dan. Het aantal en de lengte van de sessies blijven flexibel, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Afhankelijk van het aantal credits kun je kiezen uit een combinatie van korte-, vervolg- en intensieve sessies.

KIES JE PAS· · · · AFSPRAAK MAKEN


Algemene voorwaarden    |    Privacy statement   |    Cookiesverklaring

Boeking