Yoga Therapie Centrum


YOGA ONDERWIJS

MENTORSHIP, LEZINGEN & WORKSHOPS

Vertel me en ik vergeet, leer me en ik herinner me, betrek mij en ik leer.
(Benjamin Franklin)

YOGA THERAPEUTEN

MENTORSHIP  |  SUPERVISIE

Als je yoga therapeut (of trainee) bent, dan werk je waarschijnlijk met mensen die verschillende aandoeningen hebben, met specifieke doelen en eigen behoeften. Zelfs soortgelijke symptomen eisen een unieke aanpak die afgestemd is op de persoon. Als yoga therapeut hebben we geleerd om protocollen te vermijden en de persoon als integraal geheel te zien. Het is belangrijk om symptomen goed te begrijpen en de oorzaak van de symptomen helder te kunnen zien. Op basis hiervan kun je een individueel traject samenstellen met afgestemde yoga oefeningen en technieken.

Yoga therapeuten  met ruimte ervaring, beginnend of nog in training kunnen bij me terecht voor begeleiding en ondersteuning.  Op een pragmatische manier help ik je om praktijk en theorie met elkaar te combineren: met handige tips, scherpe observaties en doeltreffende instrumenten.

MEER INFO

YOGA & NEUROPLASTICITEIT

YOGA DOCENTEN

LEZINGEN  |  CURSUSSEN

Met enthousiasme blijven leren en geïnspireerd raken door nieuwe kennis zijn kwaliteiten die een goede docent van anderen onderscheidt. De kennis, over ons lichaam en de rest van onszelf, is onuitputtelijk. We zijn nooit klaar met ontdekken en leren van nieuwe feiten. De wetenschappelijke studies over de invloed van yoga op onze gezondheid en welzijn nemen de laatste jaren alleen maar toe. Op de hoogte blijven van al deze ontwikkelingen zorgt voor dat extra’s bij het geven (én volgen) van een les.
Regelmatig geef ik anatomie lessen en workshops aan yoga docenten, yoga therapeuten en specialisten uit de reguliere zorg. Naast informatie over actuele thema’s in relatie tot yoga geef ik praktische oefeningen die de integratie van theorie en praktijk concreet maken.

MEER INFO


ANATOMIE & YOGA

Anatomie opnieuw ontdekken:
vanuit een holistische benadering en met een praktische integratie op de yogamat.

Binnenkort meer informatie over deze cursus.

Houd me op de hoogte

<br>ANATOMIE & YOGA

YOGA LIEFHEBBERS

WORKSHOPS  |  RETREATS

Kennis is een krachtig middel dat versterkt wordt naarmate je het meer deelt.
Kennis helpt ons gezond te blijven en het helpt ons ook om onze ideeën om te zetten in realiteit. Door nieuwe dingen te leren, krijgen we een gevoel van voldoening en dat beïnvloedt ons zelfvertrouwen. We zijn beter voorbereid op nieuwe uitdagingen en ons enthousiasme om nieuwe initiatieven te nemen wordt gestimuleerd.
De thema’s van de workshops en retreats variëren, van ‘Yoga voor Beginners’ tot meer specifieke onderwerpen zoals ‘Yoga & Neuroplasticiteit’. De rode draad van de workshops is dat de informatie op een overzichtelijke en heldere manier weergegeven wordt. Door theorie en praktijk te combineren krijg je de kans om tijdens deze workshop op een empirische manier te leren en de kennis breed op te nemen.

MEER INFO

HEB JE EEN VRAAG?

HEB JE EEN VRAAG?