Yoga Therapie Centrum


HORMOON YOGA THERAPIE

breng je hormonen

in balans

herstel de balans

in je leven

WAT IS HYT?

Hormoon Yoga Therapie

Hormoon Yoga Therapie is een dynamische vorm van yoga om de hormonen weer in balans te brengen. Dinah Rodrigues heeft deze natuurlijke therapievorm ontwikkeld waarbij Raja Yoga, Kundalini Yoga en Tibetaanse technieken met elkaar gecombineerd worden om de hormoonproductie te reactiveren.
De oefeningen worden op een dynamische manier achter elkaar uitgevoerd met specifieke ademhalingstechnieken.
Vanwege de directe impact van stress op hormonen, wordt er naast de actieve oefeningen veel aandacht besteed aan ontspanningstechnieken.
Inmiddels zijn er een aantal varianten van hormoon yoga ‘opgedoken’ maar de echte serie onderscheidt zich van de rest door de snelheid waarmee je resultaten ervaart. De eerste positieve effecten ervaar je al binnen een korte tijd nadat je met deze originele serie start en met regelmaat de oefeningen doet zoals door Dinah doorgegeven.

Lees meer

HYT CLINIC

SOLO / DUO / SAMEN
Wat past het beste bij jou?

HOE WERKT HYT?

 natuurlijke aanpak

De kracht van deze oefeningen is dat ze zonder medicatie zorgen voor het activeren van de hypothalamus, de hypofyse, de schildklier, de bijnieren en de eierstokken.
Van binnenuit en op eigen kracht wordt het lichaam gestimuleerd om de hormoonspiegel weer in balans te brengen en te houden.
Naast een herstellend effect heeft HYT een preventieve werking bij ziektes die veroorzaakt worden door lage hormoonspiegels, zoals osteoporose, aanleg voor hart- en vaatziekten en diabetes.

Lees meer

WELKE KLACHTEN?

 
MENOPAUZE: opvliegers, stemmingswisselingen
PMS: pijn, onregelmatige menstruaties
PCOS: pre/poly cysteus ovarium syndroom
FERTILITEIT: stimuleren en verbeteren

HYT TRAJECT

3 individuele sessies  |  €274,50

Wil je deze serie op jouw eigen tempo leren en met onverdeelde aandacht oefenen?
Dan kun je kiezen voor een individueel traject met individuele sessies waarbij jouw persoonlijke behoeften en doelen centraal staan. Na een grondige intake krijg je de hele serie volledig op jou afgestemd.
Met onverdeelde aandacht en stap voor stap leer je alle oefeningen en technieken van deze serie. Bij elke oefening stemmen we af de opties en aanpassingen die het beste voor jou werken zodat je alle oefeningen eigen maken en zelfstandig aan de slag gaat.
De frequentie en tijden van de drie sessies worden in overleg ingepland.

Wil je samen met een vriendin het traject volgen?
Dat kan ook! Stuur een bericht voor meer informatie.

HORMOON YOGA THERAPIE

EERSTVOLGENDE CURSUS
22 -23 April 2023

De cursus wordt gegeven door Millie Tawil,
getraind en gecertificeerd door Dinah Rodrigues zelf.
De groepen worden klein gehouden (max 5 deelnemers) zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en aangepaste begeleiding.

RESERVEER JE PLEK