Yoga Therapie Centrum


COMBI SESSIES

Complementaire & Integratieve Aanpak

Elke sessie wordt tot in het detail afgestemd op jouw lichaam en jouw situatie op het huidige moment. Alle yoga oefeningen, houdingen en technieken worden met zorg uitgekozen om doelgericht te werken binnen je eigen grenzen, zonder pijn en met voelbare resultaten.

FYSIO-YOGA

los | traject

Vanuit de reguliere zorg worden de positieve effecten van yoga steeds vaker onder onze aandacht gebracht. Helaas is niet elke vorm van yoga geschikt als je je niet goed voelt, klachten ervaart of ziek bent. Deelname aan grote groepen of meedoen met YouTube filmpjes, brengt soms onnodige risico’s met zich mee, vooral bij bestaande blessures of specifieke klachten. Kortom, voor wie persoonlijke begeleiding nodig heeft, is dit niet altijd de ideale keuze. Een ‘mislukte’ yoga ervaring doet vaak de deur dicht zonder dat je een kans gekregen hebt om de kracht van deze eeuwenoude traditie te proeven.
Heeft jouw fysiotherapeut yoga aanbevolen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Met mijn therapeutische aanpak, uitgebreide ervaring als yogi en passie voor mijn vak, werk ik samen met andere therapeuten om jou een yoga-ervaring te bieden die nauwkeurig is afgestemd op jouw behoeften. Ontdek een veilige en persoonlijke benadering van yoga, waarbij je de gunstige effecten van deze eeuwenoude traditie eigen kan maken.

Meer info


“Some people want it to happen, some wish it would happen,
others make it happen.”

Michael Jordan

CORPORATE YOGA

los | traject

Yoga Therapie Centrum

Cultiveer een gezonde werkcultuur door yoga rechtstreeks naar jouw werkvloer te brengen. Deze yoga sessies op maat bieden toegankelijke tools om gezond en helder te blijven, zelfs op drukke periodes. Grijp de kans om de gevolgen van langdurig zitten aan je bureau tegen te gaan met een consistente yogapraktijk. Ontdek technieken om veelvoorkomende blessures op kantoor te voorkomen en spanning in rug, nek en schouders te verlichten. Naast de fysieke voordelen hebben yoga en meditatie bewezen stress te verminderen terwijl focus en mentale helderheid verbeteren. Geef je lichaam energie en verfris je geest om de werkdag aan te pakken na een revitaliserende yogasessie. Ervaar de transformerende kracht van yoga op de werkvloer om het welzijn van je medewerkers te bevorderen en de productiviteit van je bedrijf te stimuleren.

Ik wil meer weten

THEMATISCHE
CLINICS

3 tot 5 deelnemers

  • → RUG- NEK- & SCHOUDER KLACHTEN
  • → BETER SLAPEN
  • → ADEMHALING
  • ... en veel meer

DUO YOGA

los | traject

Een sessie met je favoriete yogi voelt extra veilig en vertrouwd. Een bijzonder moment om samen te delen, gericht oefeningen en technieken leren, opties ontdekken die voor jullie werken en ruimte om vragen te stellen. Elke sessie wordt afgerond met een diepe ontspanning en een kopje thee.
Alle aandacht wordt op jullie twee gericht en de sessie wordt inhoudelijk afgestemd op jullie wensen en behoeftes.

Ik wil meer weten

AANVULLEND TRAJECT...

Meerdere sessies gebundeld
in één traject dat bij je past.
Als aanvulling
van een regulier traject
of samengesteld op basis
van je eigen wensen en behoeften.

 

ZIE TRAJECTEN